≡ Menu

Na spletni strani Bosna.si najdete različne turistične informacije o Bosni, ki vam lahko koristijo pri potovanju ali izletu po Bosni. Seveda se bomo posebej osredotočili na glavno mesto Sarajevo, saj ga velika večina obišče na svojem potovanju po Bosni (oz. se odpravi samo v Sarajevo).

Na strani bomo tako opisali različna prenočišča, ki jih najdete v mestih in krajih (apartmaje, hostle, hotele in nekajtera druga prenočišča), govorili bomo o glavnih znamenitostih, ki si jih morate ogledati, vodnikih in vodičih, ki si jih lahko kupite ali izposodite, da si boste lažje ogledali stvari in nekaterih drugih stvareh, kot so letalske karte ipd.

Če ste že tudi sami obiskali Bosno, nam lahko posredujete vaše izkušnje, da jih objavimo na strani in bodo koristile tudi ostalim.

Vsi ljubitelji dobre hrane, zgodovine in zabave, ki še niste obiskali Bosne in Hercegovine, morate poskrbeti, da bo ta država na seznamu vaših naslednjih potovanj, saj je zelo zanimiva.

Zagotovo vas bo obisk Bosne tako navdušil, da jo boste želeli obiskati še večkrat. S tem predvsem mislimo na mesto Sarajevo, ki je res nekaj posebnega.

Zaradi tega smo tudi naredili to spletno stran, kjer bomo objavljali zanimive informacije turističnega značaja. Opisali bomo nasvete za obisk Bosne, Sarajeva, Mostarja, Banje Luke in drugih zanimivih krajev, ki jih lahko srečate na izletu.